Undervisning og kommunikation

Virksomhedens kompetence- og vidensopbygning samt implementering af nye processer, ledelsessystemer eller lignende kan ske gennem uddannelse og træning.

Vi uddanner og træner medarbejdere, herunder enkeltmandstræning og ”train the trainer” samt udarbejder undervisnings- og træningsmateriale. Vi kan tilbyde kurser og undervisning indenfor alle vores hovedydelser. Vi kan altid specialdesigne et kursus til virksomhedens og medarbejdernes behov.

På kommunikationssiden kan vi hjælpe virksomheden med udarbejdelse af miljørapporter, CSR rapportering, websider, strukturer til intraweb og artikler m.v.

Nogle virksomheder anvender engelsk som koncernsprog eller har udvalgte materiale på engelsk. Vi udfører oversættelsesopgaver af høj kvalitet: dansk-engelsk og engelsk-dansk indenfor fagområderne miljø, energi, arbejdsmiljø, risiko og CSR, hvor translatøren har erfaring fra disse områder. Vi kan desuden tilbyde at gennemgå skriftligt materiale for sproglig korrektur af høj kvalitet, udført af konsulenter med en dansksproglig uddannelse.